تقویت هوش جنین موضوع این مطلب برای مادرانی هست که هنوز نوزاد آنها متولد نشده است.
مغز جنین از نظام عصبی بسیار ظریف و حساس و پیشرفته ای برخوردار است که تا سنین ۳ سالگی در حال ثبت و حفظ تمام صداها ، حرکت ها ، عکس ها ، طعم ها و رایحه هاست.
یک جنین در زمان هفت ماهگی فراوان ترین یاخته های مغزی را دارا می باشد که از ماه هشتم این یاخته ها اندک اندک تحلیل می روند و از بین خواهند رفت. اما والدین با برانگیختن و به کار گرفتن بخش های گوناگون سیستم مغزی جنین و نوزاد که هر یک راه ها و تکنیک های متفاوتی دارد قادرند روال این جریان را به تعویق بیاندازند.
در سیستم مغزی آدمی هر یک از سلول هایی که غیرفعال بمانند غالباً از بین می روند ، بدین سبب این برانگیختگی ها موجب می گردد که اتصال و رابطه میان یاخته های عصبی ایجاد شود که این ارتباطات موجب فعال شدن سلول های مغزی و از بین نرفتن آنها خواهد شد. هر اندازه شمار سلول هایی که فعال می باشند و شمار این ارتباطات با یکدیگر افزایش یابد نوزادان و کودکان از هوش و حافظه ی قوی تری برخوردار خواهند شد. هوش نیک مرکز تخصصی تست هوش کودک در این مقاله سعی دارد تا شما را در خصوص تقویت هوش جنین بیشتر آشنا نماید، پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
افزایش هوش جنین از همان دوران بارداری اهمیت زیادی دارد زیرا سیستم مغزی بچه ها تا حدودی قادر است بیشتر از صد هزار اتصال تازه عصبی را در طول شبانه روز به وجود آورد ، بدین سبب سفارش می شود از همان زمان جنینی و نوزادی بر تقویت و بهبود هوش و حافظه کودکان توجه شود.
محققان با بررسی در مورد میزان حجم مغز نوزادان متولد شده متوجه شدند که اصوات و موسیقی و حرف زدن پدر و مادر و خانواده با جنین در زمان حاملگی مادر ، قادر است موجب افزایش اندازه مغز کودکان و بالا رفتن میزان هوش آنان در سال های پیش رو و بعد از متولد شدن نوزاد شود. علاوه بر این بهره گیری از لمس و نوازش و به کارگیری حرکات و ضرب آهنگین موجب فعال شدن و برانگیختگی مثبت سیستم مغزی کودکان خواهد شد.
دوری از تنش های روحی و روانی و اضطراب ، داشتن استراحت و فراغت کافی و انجام فعالیت ها و ورزش های آرام بخش و نرم و ملایمی نظیر یوگا همگی در تقویت هوش جنین تاثیرگذار خواهند بود.
اجتناب از محیط های آلوده شیمیایی ، هوای آلوده و آلودگی صوتی ، در معرض دود سیگار و مواد مخدر قرار نگرفتن همگی در تقویت هوش جنین یاری کننده خواهند بود.
پژوهشگران بر این باورند رژیم غذایی سالم و مغذی تا هنگامی که سیستم مغزی جنین در حال تکامل و نمو می باشد تاثیر مهمی در تقویت سطح هوشی جنین خواهد داشت.
این موارد باعث رشد طبیعی و تقویت هوش جنین شما می شوند.
موضوعات مرتبط
کودک باهوش | ویژگی های کودک باهوش | تربیت کودک باهوش
روش های پرورش خلاقیت در کودکان و آموزش خلاقیت به کودکان
تقویت هوش کودک | راهکارها و روش های تقویت هوش کودک در سالهای مختلف
منبع انگلیسی : https://www.healthline.com